CASHFLOW WORKSHOP - JELAJAH MALAYSIA

CASHFLOW WORKSHOP - JELAJAH MALAYSIA

Actions and Detail Panel

RM199

Masih lagi dalam kemelut Kewangan , Masih berusaha untuk bangkit dari pendemik kewangan , Mari AbangAbu tunjukkan jalan nya , Garaj Wang

About this event

KLIK FOR THE WEBSITE and DETAILS ----> https://wealthcircledna.com/garajwang

Pelaburan bukan skill yang boleh dapat dengan membaca buku . Tapi kalau nak terus melabur dalam dunia relaity boleh menyebabkan kerugian yang teruk sekali . Anda perlu tahu perwatakan anda dalam dunia kewangan dahulu . CASHFLOW - simulasi kewangan dan pelaburan yang di reka oleh Robert Kiyosaki. Robert Kiyoski adalah penulis buku buku yang menjadi best seller seperti Rich Dad Poor Dad yang telah di laih bahasa sebanyak 30 bahasa .

.

Cashflow di reka sebagai sesuatu yang seronok , sangat padu serta membawa banyak simulasi yang efektif dalam belajar mengenai pelaburan saham , hartanah , yang lebih menarik adalah dalam membina kekayaan , melabur dalam asset , mengawal liabiliti serta kaedah kluar dari RAT RACE ( Lingkaran Tikus- kehidupan yang berkejaran untuk membiayai segala keperluan untuk hidup )

.

Sesi ini akan membantu anda mendapatkan ilmu untuk membina kekayaan dan pasti sesuatu yang akan mengubah kehidupan - Life Changing .

Anda akan menjadi leader dan akan mula memahami diri anda sendiri , style kewangan anda . Dengan simulasi ini , anda bole tajam kan skil kewangan , belajar akan konsep pelaburan serta menjana kekayaan . Adakah anda seorang yg boleh mengambil risiko , atau yang mahukan sesuatu stabil ?

CASHFLOW ini adalah simulasi kehidupan yang sebenar ...

THE SCHEDULE AND DATES , WITH THE LOCATION .

https://wealthcircledna.com/garajwang

KELANTAN

16/9/2022

TERENGGANU

17/9/2022

PAHANG

18/9/2022

JOHOR

25/9/2022

K.L

24/9/2022

PENANG

2/10/2022

KEDAH

1/10/2022

SELANGOR

8/10/2022

PerAK

9/10/2022

CASHFLOW WORKSHOP - JELAJAH MALAYSIA image