RM199

KENALI POTENSI KEWANGAN - Pelajaran Kewangan dengan kaedah Simulasi Permain...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

JOHOR BAHRU ( TBA )

johor bahru, malaysia

Malaysia

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Salam Kejayaan dari Abang Abu

Maklum tuan/cikpuan

*Dalam sesi GarajWang, proses yg akan dilalui dlm game ini antaranya*

*Bina Mindset-Financial-Security secara MAKSIMUM* : Mcmmana nak kawal duit seolah tinggal Rm10 shj, padahal kat bank ada Rm100k. Ada kawalan minda mcm ni, insyaAllah duit selamat, dan ready utk melabur

*Ketahui bila masa terbaik dlm asas melabur*, jual/beli hartanah, saham, komoditi dll : Ramai org tperangkap dlm bab pelaburan sbb takde ilmu. Org join saham, dia pun nak join saham. Smpai tsilap langkah kena blacklist, bankrup dll Nauzubillahhiminzaliq. Tp sy yakin anda bkn mcm tu

Apa nak buat bila dpt peluang jana duit besar dlm hartanah, saham dll. Beli kereta besar? rumah besar? bcuti? semua ada diterangkan

*Cara capai bebas kewangan dlm masa 6 ke 12 bulan walau gaji rendah

Ilmu ni tak diajar kat sekolah, atau level U. Sbb tu ramai yg tersilap langkah. Anda terselamat bila join sesi GarajWang ni insyaAllah.

*Ketahui cara terbaik utk keluarkan diri dari situasi belenggu hutang*. Hutang kad kredit, bank dll boleh setel dgn pantas dgn teknik proven sukses! Anda akan tpegun dgn teknik genius yg Abg Abu sdiri hasilkan, hasil dari pengalaman hidup. Mat Saleh pun salute tau! Kalau x masakan Bank Negara pun jemput Abg Abu bg talk.. kan?

BYK LAGI!

Dijamin anda akan alami perasaan "Kenapalah baru skg aku tahu semua ilmu ni? kalau tak mesti dah berkepuk duit skg ni".

Kalau tak ada perasaan tu, JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% tanpa soal!


FITNESS WANG - Salah satu Manual Kewangan untuk menjadikan anda FIT Kewangan boleh di dapati dalam sesi Ini . Ini adalah salah sebuah produk terbaru AbangAbu .


SESI GARAJ WANG
APA KATA ORG YG DAH JOIN?

" Siapa main Cashflow mmg tahu org yg pegang pekerjaan tukang sapu atau janitor paling senang nak hidup bebas kewangan. Takkan rasa diri miskin atau tak ada duit. Masa tu ter-imagine keadaan diri sendiri yg mmg small komitmen & low liability. Tu yg skg cepat je saving sy naik.. Memg apply sgt lah ilmu Cashflow ni. Saya rasa semua orang WAJIB join sesi Garaj Wang ni.. Supaya x letihkan hidup dgn gali lobang, tutup lobang. Selama berpuluh tahun, sampai penat.. tapi hasil tak kemana2"

*Shahrina Shaharin*
*Blogger, Jurutera Perisian & Penyelidik*

" Saya dah lama kenal AA melalui rancangan tv. Kemudian saya ikuti perkembangannya melalui fb. Beliau sorg mentor yg proven sukses! saya belajar menyimpan wang utk persediaan dlm pelaburan, & bkn utk bbelanja. Krn itulah cara org kaya bfikir. Wang bekerja utk kita & bkn sebaliknya. Kini sy sedang menyewakan rumah saya & menyiapkan buku tulisan sy yg mana saya kira boleh menjana pasif income seperti yg ditekankan dlm pmainan cashflow.

*Abdul Hakam*
*Freelance Writer*


Anda bole hubungi pihak kami dengan wasap jika perlukan apa apa informasi , Juga kalau ingin menjemput AbangAbu ke organisasi anda .

Share with friends

Date and Time

Location

JOHOR BAHRU ( TBA )

johor bahru, malaysia

Malaysia

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved