The Gentle Birth Bootcamp Online (BM)

The Gentle Birth Bootcamp Online (BM)

Actions and Detail Panel

RM22 – RM58

Date and time

Location

Online event

Refund policy

No Refunds

Nak bersalin secara Gentle Birth? Tahu tak bagaimana nak dapatkan Gentle Birth? Jom sertai webinar 3 Hari dan fahami dengan jelas.

About this event

Jika anda kurang jelas apakah Gentle Birth? Atau anda sedang mengandung dan merancang kaedah kelahiran? Bolehkah anda bersalin tanpa bantuan ubat-ubatan? Bagaimanakah anda ketahui jika anda telah sedia untuk bersalin dan ke hospital? Bayi anda besar? Anda bimbang koyak pada faraj ketika bersalin? Bolehkah suami membantu ketika bersalin?

Anda boleh dapatkan jawapannya dalam KEM BUT GENTLE BIRTH selama 3 HARI ini

Webinar akan berlangsung selama 3 hari (45 minit setiap sesi), fasilitator pelatih bersalin HypnoBirthing® akan berkongsi ilmu dan pengalaman bagaimana merancang kelahiran yang kita inginkan.

KETAHUI DAN FAHAMIKenapa pentingnya pengalaman bersalin?Fahami Proses BersalinKesihatan Tubuh, Emosi dan KandunganPelan Kelahiran, Apakah Pilihan Untuk Anda?Pengenalan Kepada HypnoBirthing®

Untuk Siapa?Bakal Ibu/Ayah kali pertamaIbu/Ayah berpengalaman dan mahukan kelahiran yang lebih baik dari yang sebelumnyaIbu yang pernah bersalin secara pembedahanIbu yang mahu bersalin normal selepas pengalaman secara pembedahan (VBAC)Ayah dan Bakal Ayah yang mahu memberi sokongan kepada isteri

The Gentle Birth Bootcamp Online (BM) image

Terma dan Syarat:

  1. Maklumat yang diperolehi dalam sesi webminar adalah bersifat umum dan tidak boleh sama sekali dijadikan panduan sebagai nasihat perubatan.
  2. Baby With Bee Education Sdn Bhd tidak bertanggungjawap ke atas sebarang kerugian atau kerosakan sebelum, semasa atau selepas program. Dengan menghadiri kelas ini, peserta bersetuju bahawa pihak syarikat, pendidik, pemilik dan wakil syarikat tidak bertanggungjawap ke atas sebarang keputusan yang diambil ke atas sebarang situasi kesihatan ketika mengandung, bersalin dan selepas bersalin.
  3. Persetujuan anda menyertai program ini memberikan kami hak untuk menggunakan gambar dan futej video untuk tujuan promosi dan pemasaran kami di masa akan datang.
  4. Sebarang rakaman gambar atau video sepanjang program adalah tidak dibenarkan. Pihak kami berhak memadamkan bahan rakaman pada gajet anda.
  5. Pihak kami akan mengumpulkan data daripada pihak anda untuk tujuan pemasaran akan datang. Walaubagaimanapun data ini TIDAK akan di kongsi dengan mana-mana pihak ketiga.
  6. Persetujuan anda menyertai program ini membenarkan pihak kami menghubungi anda di masa akan datang.
  7. Pembatalan adalah TIDAK DIBENARKAN dan yuran adalah tidak dikembalikan. Tiket juga tidak dibenarkan akses kepada pihak lain yang mungkin mempunyai kepentingan ke atas kandungan program.
  8. Pihak syarikat berhak membuat pindaan masa dan lain-lain terma dan syarat program ini tanpa sebarang notis terlebih dahulu.

Share with friends