Free

E-DAGANG - BUSINESS ONLINE UNTUK WANITA

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Quattro West

4 Jalan Persiaran Barat

Petaling Jaya, Selangor 46200

Malaysia

View Map

Event description

Description

Kami adalah sekumpulan usahawan wanita yang sangat bermotivasi. Misi kami adalah untuk memberi semangat buat para wanita untuk mengembangkan perniagaan bersama untuk memberikan masa depan yang lebih baik untuk keluarga masing-masing. :)

1. Adakah anda seorang ibu yang bimbang tentang sama ada anda boleh membiaya pendidikan anak-anak anda sehingga universiti walaupun anda mempunyai pekerjaan sepenuh masa sekarang?

2. Adakah anda ibu yang ingin anak istimewa anda boleh berdikari apabila dia membesar dan mungkin meninggalkan perniagaan untuknya?

3. Adakah anda ibu yang ingin mencapai kejayaan kewangan untuk diri sendiri supaya anda tidak merasa bajet anda terlalu ketat setiap bulan, masih ada wang untuk disimpan dan mempunyai masa untuk bersama anak-anak anda?

Jika jawapan anda adalah YA, apa yang anda cari adalah perniagaan yang anda boleh buat di internet secara flexi yang pada akhirnya dapat memberi anda keupayaan untuk tinggal di rumah untuk bersama anak-anak anda.

Tidak kira sama ada anda Wanita Bekerja/ Stay-At-Home-Mum / Pesara / Ibu Tunggal, adalah TREND terkini untuk membina perniagaan anda sendiri dan mencapai pendapatan yang anda idamkan untuk anda dan anak2!

Datang menyertai kumpulan kami dan belajar cara-cara untuk membina perniagaan E-COMMERCE yang membolehkan anda berkembang secara global!

Platform perniagaan untuk anda bermula, ada di bengkel PERCUMA kami! Manfaat bagi yang memulakan di platform ini adalah:

1. Mempunyai kumpulan sokongan para wanita untuk membimbing anda melalui proses pembelajaran di mana anda tidak akan dapat mencari di platform e-commerce yang lain. Untuk berjaya sebagai beginner dalam sebuah bisnes, anda perlu mempunyai sokongan di sekeliling anda. Kami faham ia adalah sukar jika anda memulakan secara seorang diri.

2. Bekerja pada kadar masa anda sendiri! Anda hanya memerlukan telefon pintar atau laptop.

3. Dapatkan pendapatan yang stabil, hidup dengan selesa, dan siapa tahu boleh juga membawa keluarga anda melancong! Nikmati lebih banyak masa dengan anak-anak serta keluarga. Anda sudah bersedia untuk pendapatan jangka hayat yang akan menjamin masa depan anak2? Sila RSVP hari ini. :)

Penganjur: https://youthfulme17.wixsite.com/opportunityforladies

#entrepreneur #aspiring #startup #networking #work #from #home #extra #income #passive #sustainable #ecommerce #online #homepreneur #mumpreneur #workshop #jobs #financial #freedom #opportunity #business #platform #workshop #youthfulme17 #singapore #sg #kl #e-dagang #bisnes #malay #biz #melayu #usahawanita #edagang #perniagaan #eventbrite #wanita #ladies #women #woman #empower #leverage #kerja #dari #rumah

Share with friends

Date and Time

Location

Quattro West

4 Jalan Persiaran Barat

Petaling Jaya, Selangor 46200

Malaysia

View Map

Save This Event

Event Saved