Multiple Dates

PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE

Actions and Detail Panel

Sold Out

Sales Have Ended

Registrations are closed
Terimakasih ! Anda telah membuat keputusan yang bijak dengan memulai azam untuk Kurus!

Sales Have Ended

Registrations are closed
Terimakasih ! Anda telah membuat keputusan yang bijak dengan memulai azam untuk Kurus!
Event description
From 85 to 58... sapa nak kurus together-gether? Mari sama-sama amalkan gaya hidup sihat! #WomanWithAspiration Register with akak ya...

About this event

Pernah tak berlaku bila mula-mula diet, berat badan turun dengan ‘lancar’, tapi sampai satu masa ia seakan terhenti walaupun waktu itu kita masih ‘on track’ bersenam dan diet. Kenapa ya?

Ia dikenali dengan fasa ‘plateau’ atau statik.

Semasa awal diet, berat badan akan turun dengan cepat, kerana apabila anda mengurangkan kalori, badan mendapat tenaga dari glycogen. Apabila ia dibakar, ia akan menyingkirkan air yang mengakibatkan berat badan turun.

Apabila anda menurunkan berat badan, anda akan hilang lemak dan jisim otot yang menyebabkan metabolisme anda menurun. Bermaksud pembakaran kalori turut menurun dan tak banyak macam sewaktu mula-mula berdiet.

Jadi jika mengambil kalori anda sama dengan waktu awal permulaan diet, anda tidak akan dapat menurunkan berat badan dengan lebih lagi, dan terjadilah fasa ‘plateau’.

Untuk mengatasi masalah ini, anda perlu menambah aktiviti fizikal supaya ada peningkatan metabolisma badan, atau anda boleh mengurangkan lagi kalori yang anda makan, atau kedua-duanya sekali!

.

Bagi anda yang berminat untuk melakukan diet detox ini adalah penting untuk memakan buah-buahan dan sayur-sayuran. Anda juga perlu memperbanyakkan pengambilan daripada prosuk bijirin seperti seperti fosforus dan laksatif di samping memperbanyakkan memakan kobis, brokoli dan sayuran yang banyak unsur sulfur yang baik untuk hati.

*Tanda-tanda toksin berlebihan dalam badan*

💥Sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, mulit berbau, badan berbau

💥imsomnia (masalah tidur), mata gelap, mata merah

💥Daya ingatan dan tumpuan yang lemah dan rasa cemas

💥Alahan, masalah sinus, sistem immune yang lemah

💥Masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut

💥Masalah sendi

💥Masalah kulit

💥Selulit, kenaikan berat badan

Bagi anda yang nak menurunkan berat badan, adalah lebih baik anda melalui proses detox dahulu bagi mengeluarkan segala toksin di dalam badan bagi memudahkan penyerapan vitamin lain.

.

PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE 🏋🏻‍♀️

.

Nak diet? Asyik separuh jalan.

Nak exercise pulak?

Langsung tak nampak bayang.

Nak pergi ke gym?

Lagilahh takde masa, poket pun tak kencang.

.

Nak tak, KURUS berjemaah, tapi belajar dari rumah, follow TEKNIK & TIPS dari rumah, semuanya akan di guide oleh COACH BERPENGALAMAN.

.

APA YANG SPECIAL, BILA JOIN GROUP #WOWA ⤵️

  • 🏋🏻‍♀️Coaching 60 HARI
  • 🏋🏻‍♀️2 Pilihan Pakej Menarik
  • 🏋🏻‍♀️FREE Ebook Petua Lawa 370
  • 🏋🏻‍♀️Potensi turun 5kg - 10kg
  • 🏋🏻‍♀️ Serendah $18 sahaja

.

Stop lahh verangann sensorang, meh sini join group coaching by #WOWA untuk hilangkan lemak nakal tu. Fight sama-sama, awak saya kita semua MAMPU SLIM !! 💪🏻

.

Sila register untuk pertanyaan dan pendaftaran.

👇🏽👇🏽👇🏽

Daftar sekarang !!!

Hanya untuk yang boleh berBahasa Melayu SAHAJA.


		PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE image

		PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE image

Kenapa orang lain diet turun banyak dengan cepat tapi saya turun sikit dan perlahan?

It’s ok. Ada orang metabolisma dia tinggi, sebab tu turun cepat. Tapi tak bermakna kalau metabolisma rendah tak boleh turun berat badan.

Apa yang anda harus lakukan adalah tambah aktiviti fizikal dalam proses turun berat badan anda. Supaya proses pembakaran lemak lebih cepat.

Jangan cepat rasa give up. Biar turun perlahan, jangan tak turun langsung!

Link selanjutnya akan diberi setelah pendaftaran.

Daftar Segera

Tempat TerHad


		PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE image

		PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE image

		PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE image

		PROJEK KURUS, KIKIS LEMAK ->>> VERSI ONLINE image

NAK DAPATKAN BERAT IDEAL BUKAN LAGI MIMPI NAMUN REALITI!

Fitrah wanita suka kepada kecantikan, tipu jika orang yang berbadan besar tidak teringin nak dapatkan berat ideal salah satu sebab nak pakai baju cantik yang boleh nampak keyakinan diri. Sedih bila pegi butik nak cari baju namun tak jumpa yang sesuai. Yerla baju cantik banyakkan nya saiz kecil.

Link selanjutnya akan diberi setelah pendaftaran.

Daftar Segera

Tempat TerHad

Share with friends

Save This Event

Event Saved